* 140 gr.margarin veya tereyag
* 60 gr. pudra sekeri
* 1 paket vanilyali pudding
* 1 tane vanilya
* 1 tane yumurta
* 200 gr. un
ÜZERI ICIN :
* Marmelat ve hindistan cevizi
YAPILISI:
* Yumurta , pudra seker ve teryagini karistirin
* Puddingi ve unu ilave edip kulakmemesi
kivaminda bir hamur yogurun
* Hamuru bekletmeden beze yapip 3-4 mm
kalinliginda acin
* Cay bardagi ile yuvarlaklar kesin kestiginiz
yuvarlaklari tepsiye dizin
* Kalan hamurlari sarimsak ezecegi ile
yuvarlaklarin üzerine SIKIN
* Yeteri kadar olunca bir bicak yardimi ile ayirin
* Önceden isitilmis 160 derecelik firinda
üzeri hafif pembelesene kadar pisirin..
* Firindan cikan ve sogyan kurabiylerin üzerine
birer kasik marmalet koyup üzerinede hindistan
cevizi serpin.
Resimler yardimci olacaktir ....
*** AFIYET OLSUN ***
Yorumlar
Yorum Gönder