Malzemeler
• 2 patates/ tatlı ya da normal olabilir
• 1 orta boy taze kabak
• 2 adet havuç
• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
• 200 gram somon (derisi ile birlikte)
• 1 sap brokoli
• 1 su bardağı esmer pirinç
Yapılışı
• Pirinci 2 bardak su ile kaynatıp yumuşatın.
• Balığı ayıklayın.
• Brokolinin saplarını kesin. Patates, kabak ve havucu ayıklayıp küp şeklinde doğrayın ya da rendeleyin.
• Tüm sebzeleri bir tencereye alın, zeytinyağında kavurun. Sularını saldıklarında balığı ilave edin.
• Balık ve sebzeler yumuşadıklarında üzerlerine pirinci ilave edin.
• Tüm malzemelerin üzerine dilerseniz veterinerinizden alacağınız vitamin katkısını ilave edebilirsiniz
Yorumlar
Yorum Gönder