Ana içeriğe atla

Yağ Yakıcı Diyet Kürü


Yağ Yakıcı Kür

Kilo vermek için vücuttaki yağ kütlelerini eritmek şarttır. Yağları eritmediğiniz sürece, sıvı kaybından kilo vermiş olursunuz bu da hiçbir işe yaramaz. Tam anlamıyla kilo vermek için yağlarınızı eritmeniz gerekmektedir. Yağları eritmek için çeşitli egzersizler, beslenme düzeni ve yağ yakıcı kürleri uygulamak gerekmektedir. Yağ yakıcı etkisi kanıtlanmış ve bir çok kişi tarafından uygulanan bir diyet kürü tarifini sizlerle paylaşmak istedik.

Bu diyet kürü sayesinde vücudunuzdaki yağları eriterek dışarı atacaksınız. Vücudunuzu toksinlerden arındırmış ve tazelenmiş olacaksınız. Vücudunuza hem yenilik gelecek hem de hayal ettiğiniz kiloya kavuşacaksınız. Zayıflamak için büyük katkısı olan yağ yakıcı diyet kürü tarifini uygulamak sanıldığı kadar zor değil. Az ve kolay bulunan malzemelerle çok kısa sürede hazır hale getirebilirsiniz. Kolaylıkla hazırlayacağınız diyet kürü ile fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Yağ yakıcı etkili özel yoğurt kürü tarifi

Malzemeler,

1 dal taze yeşil soğan
1 avuç dolusu kadar semizotu yaprağı
4 dal taze nane
1 kase yağlı ya da yağsız yoğurt



Hazırlanışı ve kullanışı,

Kilo verdirip yağ yakan diyet kürünü hazırlamak için öncelikle soğan, semizotu ve naneyi ince ince doğrayın.
Derin bir kase içinde yoğurtla karıştırıp kaşık kaşık tüketin.
Bu kürü gece uyumadan 3 saat önce hazırlayıp yemeniz önerilmektedir.

Dikkat etmeniz gerekenler,

Yağ yakıcı, kilo verdiren kürü her gün ama gece uyumadan 3 saat önce kadar yemeniz gerekmektedir. Çünkü, vücudunuz geceleri yağ yakar bu da diyet kürünün faydalı olması için önemlidir.

Eğer taze nane bulamazsanız yerine 1 tatlı kaşığı kuru nane kullanabilirsiniz.

Emziren anneler için uygundur, sakıncası yoktur.

Yoğurdun, tam veya yarım yağlı olabilir, sizin tercihinize bırakıyoruz.
Yağ yakıcı etkiyi güçlendirmek için günde en az 3 litre su içmeniz gerekmektedir.

Tam fayda görmek için egzersiz hareketleri ile güçlendirebilirisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hazır Şekilli Flotlar

 f Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠•˙ (your nickname) ˙•٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠•˙ (¯`’•.¸*♫♪♥(✿◠‿◠)♥♫♪*¸.•’´¯) ♀ ♥‿♥ ƬєвяιкƖєя Ƈαηıм ♥‿♥ ♀  乂❤‿❤乂 ᵀᵉᵇʳᶤᵏˡᵉʳ ᶜᵃᶰıᵐ 乂❤‿❤乂 ♕ ♥ 𝓒𝓤ℳℋ𝓤ℛİ𝓨𝓔𝓣 ℬ𝓐𝓨ℛ𝓐ℳ𝓘𝓝𝓘𝓩 𝓚𝓤𝓣ℒ𝓤 𝓞ℒ𝓢𝓤𝓝 ♥ ♫♥♪. ♫♥♪.♫♥♪♫♥♪. ♫♥♪.♫♥♪♫♥♪♫♥♪♥♪ ( ˘ ³˘)❤ 𝔰𝔢𝔣𝔞 ( ˘ ³˘)❤ ♥♥♥ (¯*•๑۩۞۩: ♥ sevgiler ♥ :۩۞۩๑•*¯) ♥♥♥ ♡♥♡(♥_♥) 🌸ξξ(∵❤◡❤∵)ξξ·¯·♩¸🌸 ♪ ♥‿♥ TᑌᖇKİYᕮᗰ ♥‿♥ ♪ ♫ ♫.•*¨`*•..¸♥☼♥ ¸.•*¨`*•.♫ ♫ ___*GS*_*_ *_GALATASARAY _* __*GS_________•*´¨`*•._______ -:::::::::::::::::::::: ♥♥CANIMSIN♥♥::::::::::::::::::::::::: ♥ ♥✿•*¨`*•.¸(¯`v´¯)¸✿•*¨`*•.¸(¯`v´¯)¸✿•*¨`*•.¸✿ *♥ ♥   

Patates Topları Salatası

Farklı bir Patates Salatası denemek ister misiniz? O zaman bu tarif tam size göre… Malzemeler: - 4 adet patates - Kaşar rendesi - 2 yemek kaşığı tereyağ - Maydanoz İçi İçin Malzemeler: - 1 kase yoğurt - 3 diş sarımsak Üzeri İçin Malzemeler: - 1 tatlı kaşığı salça - Tereyağ Hazırlanışı: İlk olarak patateslerin kabuklarını soyup küçük küçük doğrayıp tuzunuda ilave ederek haşlayalım, haşlandıktan sonra patatesleri süzüp içine tereyağını ve kaşar rendesini katıp iyice püre haline gelene kadar ezelim ve soğumaya bırakalım. Daha sonra patateslerin içine maydanozları ince bir şekilde kıyıp ilave edelim.Karabiberi,kırmızı pul biber,tuz ekleyelim ve iyice karıştıralım.Bütün malzemeleri iyice harmanladıktan sonra ceviz büyüklüğünde parçalar koparalım. Daha sonra yuvarlak şekil verelim ve ortasına parmağımızla çukur açalım.Başka bir kabın içinde yoğurt ve dövülmüş sarımsakları iyice karıştıralım.Çukur açtığımız patateslerin içine yoğurdu doldu

Hira Tatlısı

İrmikli Hira Tatlısı İrmikli Hira Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurt 1 yumurta 1 su bardağı irmik 1 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Bulamak için: İrmik Şerbeti için; 2 su bardağı su 2 su bardağı toz şeker İrmikli Hira Tatlısı Tarifi Yapılışı Şeker ve suyu iyice karıştıralım. Çok hafif ve lezzetli bir tatlı, şerbeti kaynatılmıyor ama ben beş dk. Kaynatıp soğuttum. Yoğurma kabına sıvı yağ, yoğurt, vanilya, kabartma tozu, irmik ve unu alıp yoğuralım çok yumuşak hafif ele yapışan bir hamur olacak. Tatlımızı şekillendirmeye geçelim. Hamurunu yuvarlarken elinizi hafif yağlayın yuvarlayıp irmiğe bulayıp tepsiye dizelim. 170 derece ısıtılmış fırında altı üstü hafif pembeleşinceye kadar pişirelim. Fırından çıkan tatlıya soğumuş şerbeti dökelim. Afiyet olsun. İrmikli Hira Tatlısı Tarifinin Püf Noktaları; Bütün malzemeler oda ısında olmalıdır. Malzemeler iyice harmanlanıp yoğrulmalıdır. Koyu ve se